top of page

Helvita šķiedrvielas - aktīvam dzīvesveidam!

Veselīgs dzīvesveids ar sabalansētām maltītēm un sportošanu ne vienmēr ir bijis aktuāls tik daudziem no mums. Šobrīd liela daļa sabiedrības nemaz nevar iedomāties savu dzīvi bez fiziskām aktivitātēm, tās kļuvušas par patīkamu atkarību un lielisku veidu kā relaksēties.

Helvita šķiedrvielas - FITO preparāti
Helvita šķiedrvielas - aktīvam dzīvesveidam!

Lai pietiktu spēka gan treniņiem, gan ikdienas darbiem un atpūtai, Fito preparāti iesaka smūtiju - kefīra kokteili, kas satur daudz vitamīnu, minerālvielu un šķiedrvielu. Viss, kas tev nepieciešams, ir kefīrs, avokado, sauja spinātu un pāris ēdamkarotes Helvita šķiedrvielas Rezultāts būs sātīgs un veselīgs, jo tas satur šķiedrvielas un olbaltumvielas. Īpaši ieteicams pēc fiziskām slodzēm, lai atgūtu spēkus un apgādātu organismu ar olbaltumvielām un vitamīniem – .

spināti ir ideāls A un E vitamīna avots, kā arī neaizvietojams produkts tiem, kam pietrūkst dzelzs

Ar kokteiļa sastāvdaļām vari variēt, pievienojot savus iemīļotos augļus, ogas un dārzeņus. Arī kefīru vari aizstāt ar dabīgām sulām. Cik dažādas gaumes, tik dažādi un krāsaini kokteiļi! Tie var būt viegla uzkoda pirms fiziskām slodzēm un veselīga maltīte, lai labāk atjaunotos un atgūtu spēkus pēc sportošanas. Kokteilī var sajaukt vairākas sastāvdaļas, kas sasmalcinātā veidā labāk uzsūcas organismā.

Salīdzinot ar svaigi spiestām sulām, smūtiji ir bagātāki ar šķiedrvielām un darbojas kā “zarnu birste”.

Pievienojot pienu vai kefīru, kokteilis tiek papildināts ar kalciju, D vitamīnu un labajām baktērijām, kas tik ļoti nepieciešamas zarnu darbībai un labai pašsajūtai.


Lai labi garšo!


bottom of page